Bănicioiu: Turneul de tenis WTA, organizat în România în 2014, va fi foarte important pentru promovarea ţării

Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că turneul de tenis WTA, care va fi organizat începând cu 2014 în România, va fi foarte important pentru promovarea ţării noastre având în vedere valoarea lui.

337 afișări
Imaginea articolului Bănicioiu: Turneul de tenis WTA, organizat în România în 2014, va fi foarte important pentru promovarea ţării

Bănicioiu: Turneul de tenis WTA va fi foarte important pentru promovarea României (Imagine: Mediafax Foto)

"Acum două săptămâni s-a promulgat hotărârea de guvern referitoare la turneul WTA de la Budapesta, care pentru 2014 se va muta în România. Este o reuşită, trebuie să mulţumim Federaţiei Române de Tenis şi domnului George Cosac pentru implicare şi pentru faptul că a reuşit să convingă federaţia internaţională să mute un turneu de importanţă în România. E important şi pentru promovarea ţării, valoarea turneului este un lucru foarte bun pentru România", a declarat ministul Nicolae Băncioiu.

Turneul ar urma să aibă loc în perioada 8-14 iulie, imediat după încheierea unuia dintre cele mai prestigioase turnee de Grand Slam, respectiv Wimbledon.

Jucătoarea Simona Halep a câştigat ultima ediţie a turneului de la Budapesta. În capitala Ungariei s-a mai impus şi Ruxandra Dragomir Ilie, în 1996.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici