Barcelona, într-o situaţie delicată. După problema contractului lui Messi, clubul a primit o veste proastă

  • Barcelona a transferat 4 jucători, dar nu îi poate înregistra la Ligă
  • Plafonul salarial al celor de la Barcelona este prea mare
  • Oficial, Depay, Aguero, Emerson şi Eric Garcia, nu pot juca pentru Barca
  • Barcelona caută o soluţie pentru a semna o nouă înţelegere cu Leo Messi
1058 afișări
Imaginea articolului Barcelona, într-o situaţie delicată. După problema contractului lui Messi, clubul a primit o veste proastă

Barcelona, într-o situaţie delicată

Barcelona stă pe un butoi de pulbere şi se joacă cu bricheta. Catalanii nu pot înregistra niciun transfer la Liga profesionistă de fotbal, din cauza uriaşelor probleme financiare. Depay, Aguero, Emerson şi Eric Garcia sunt jucătorii transferaţi de Barca, dar care nu pot evolua, oficial, pentru trupa blaugrana. 

Motivul este legat de plafonul salarial al clubului catalan, care este mult mai mare decât cel admis de Ligă. Barcelona mai are şi problema Leo Messi. Argentinianul este liber de contract. Pentru a putea semna cu el o nouă înţelegere, Barca trebuie să vândă din fotbaliştii actuali.

„Mă simt foarte bine la Barca. Şi mi-ar plăcea să rămân mereu aici”, declara Messi.

Din păcate pentru clubul spaniol, Dembele şi Coutinho, ambii cumpăraţi cu peste 120 de milioane de euro, sunt accidentaţi şi, atfel, nu există cumpărători pentru ei. Pjanic, Umtiti, Junior Firpo sau Braithwaite sunt fotbalişti de care Barca vrea să scape.

CITEŞTE AICI: Chilipirurile pieţei de transferuri. Messi, liber de contract după 20 de ani petrecuţi la Barcelona. Alţi fotbalişti aflaţi în aceeaşi situaţie

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici