"Bătrâna Doamnă" îi ia apărarea lui Cristiano Ronaldo în scandalul violului

Oficialii lui Juventus au reacţionat pentru prima dată, la câteva zile după izbucnirea scandalului, după acuzele de viol lansate de Kathryn Mayorga (34 de ani) la adresa lui Cristiano Ronaldo (33 de ani), ajuns în vară în Italia, de la Real Madrid, pentru 117 milioane de euro.

1678 afișări
Imaginea articolului "Bătrâna Doamnă" îi ia apărarea lui Cristiano Ronaldo în scandalul violului

"Bătrâna Doamnă" îi ia apărarea lui Cristiano Ronaldo în scandalul violului

Şefii "Bătrânei Doamne" îi iau apărarea starului lusitan, prin intermediul contului de Twitter.

După ce Ronaldo a negat vehement aceste acuzaţii, tot prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter, a venit rândul conducătorilor de la Juventus. Şefii "Bătrânei Doamne" au scris un mesaj de susţinere pentru starul lor, pe reţelele sociale.

"Cristiano Ronaldo şi-a demonstrat în ultimele luni seriozitatea şi profesionalismul, apreciat de toată lumea la Juventus. Evenimentele de care este acuzat s-au întâmplat acum aproape 10 ani, dar ele nu schimbă părerea împărtăşită de toată lumea care a intrat în contact cu acest mare campion!", se arată într-un comunicat emis de Juventus, pe Twitter, joi, 4 octombrie.

Ronaldo nu a fost convocat la naţionala Portugaliei pentru meciurile cu Polonia şi Scoaţia, iar, potrivit Associated Press, lusitanul ar fi suspendat de către oficialii federaţiei pe toată durata investigaţiilor în ceea ce priveşte acuzaţiile de viol, lansate în presa din Germania. Potrivit publicaţiei portugheze, Record, starul de 33 de ani ar fi acceptat, de comun acord cu selecţionerul şi cu preşedintele Federaţiei, să nu vină la naţională.

Mai mult, scandalul din jurul său l-ar putea face pe Ronaldo să piardă din sponsori. Un purtător de cuvânt de la EA Games, compania care produce jocul FIFA, a cărui imagine este CR7, a anunţat că situaţia este monitorizată atent şi că Ronaldo e în pericol să fie "şters" de pe coperta jocului.

"Am văzut acuzaţiile îngrijorătoare legate de Cristiano Ronaldo apărute în ultima perioadă. Monitorizăm cu atenţie situaţia, noi avem pretenţia ca sportivii care sunt ambasadorii EA Games să fie un exemplu şi să se comporte în conformitate cu valorile companiei", a spus un purtător de cuvânt al companiei care produce jocul FIFA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici