Becali despre Mutu: M-aş bucura dacă ar scăpa, ca să-mi dea banii

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că, în opinia sa, atacantul Fiorentinei Adrian Mutu, depistat pozitiv cu sibutramină în Italia, va scăpa fără suspendare dacă va dovedi că medicamentele pe care le-a luat au fost contrafăcute.

18 afișări
Imaginea articolului Becali despre Mutu: M-aş bucura dacă ar scăpa, ca să-mi dea banii

Becali despre Mutu: M-aş bucura dacă ar scăpa, ca să-mi dea banii (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Din ce am văzut acum, se schimbă situaţia. Dacă omul a luat medicamente contrafăcute, dacă o fi adevărat asta, au şmecherit ăia medicamentele. Eu nu am fost de acord iniţial cu el pentru că am spus «Băi nenorocitule, ai avut o dată probleme, acum iar?». Eram intrigat. Dar ce văd acum, nu are nicio vină", a spus Becali.

Gigi Becali aşteaptă să-şi primească datoria de 75.000 de euro din partea lui Mutu dacă jucătorul va scăpa fără suspendare. "M-aş bucura dacă ar scăpa, ca să-mi dea banii, că altfel nu mai văd banii de la el. 75.000 de euro are să-mi dea. Să-mi dea banii şi îi şi transmit «Dacă nu dai banii acum, o să-ţi găsească cocaină. O să iei cine ştie ce, aspirină, şi o să-ţi găsească cocaină»", i-a urat Becali lui Mutu.

Întrebat de o jurnalistă dacă nu îl poate înţelege pe Mutu privind datoria pe care o are jucătorul către finanţator, atacantul român fiind dator şi clubului Chelsea, Becali a răspuns: "Te-ai îndrăgostit de el? Îl iubeşti pe Mutu? Să-mi dea banii mei! Mutu te primeşte cum te primesc eu? Dar Mutu are siluetă, ia sibutramină, îi dă potenţă. Îi iei apărarea lui Mutu. De ce să mă gândesc eu la Mutu? Pe tine te interesează, sibutramină e şi la potenţă. Să-mi dea banii mei pe care i-am dat de şapte ani. L-am blestemat atunci, pac şi-a rupt genunchiul, pac şi-a rupt cotul, acum, pac sibutramină. O să scape acum, dar dacă nu-mi dă banii, o să iasă metamină. O să ia Vitamina C şi o să iasă Amfetamină", a glumit Becali.

Întrebat dacă mai ştie de ce i-a dat banii lui Mutu, Becali a răspuns ironic: "Pentru medicamente. Avea nevoie să facă o fabrică de medicamente ca să nu fie contrafăcute. Grăunţe...", a spus Gigi Becali.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, spunea, în august 2008, că l-a împrumutat pe Mutu cu suma de 200.000 de euro, din care jucătorul Fiorentinei a returnat numai o parte, "cu ţârâita".

"L-am împrumutat cu 200.000, mi-a dat cu ţârâita câte 25.000, mai are 75.000. De cinci ani nu-mi dă marele Mutu banii, nu îşi plăteşte datoria. Pentru mine e datornic, nu fotbalist. O să trimit oameni la părinţii lui, poate îmi dau ei banii, că văd că el mă ocoleşte. Să-mi dea banii!", a afirmat atunci Becali.

Atacantul Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma a două controle antidoping, primul efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul Fiorentina - Bari, scor 2-1, din campionatul Italiei, şi al doilea la 20 ianuarie, după meciul Fiorentina - Lazio, scor 3-2, din Cupa Italiei.

La 29 ianuarie, Comitetul Olimpic Italian a anunţat că a dat curs solicitării procurorului antidoping al Tribunalului Naţional Antidoping de suspendare a lui Mutu, până la luarea unei decizii în cazul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici