Becali: Reghecampf să meargă în instanţă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că antrenorul Laurenţiu Reghecampf, care a fost acuzat de Cornel Dinu că ar fi primit o sumă de bani când era fotbalist, pentru a aranja un meci contra echipei Bayern Munchen, ar trebui să îl acţioneze în instanţă pe oficialul dinamovist.

291 afișări
Imaginea articolului Becali: Reghecampf să meargă în instanţă

Becali: Reghecampf să meargă în instanţă (Imagine: Razvan Lupica / MediafaxFoto)

"Nu mai e nevoie să îl apăr eu, pe el îl apără rezultatele şi adevărul ce a făcut la Steaua. Să meargă în instanţă, pe lege. Cine l-a jignit, în instanţă. Eu să mă cert cu Cornel Dinu? Nu vreau. Săracul Cornel, e vai de capul lui, e bolnav, mai spune nişte lucruri aiurea, a avut belele medicale. Eu cred în nevinovăţia lui Reghecampf, pentru că dacă îmi spunea cineva lucrurile astea înainte de a veni la Steaua, credeam şi eu, dar acum când ştiu ce fel de om e, că pentru el contează fotbalul mai mult decât banii, el e un om idealist, nu e un om flămând de bani. Demonstrează dacă e aşa, vino cu o probă. Care e problema? Lasă-l să zică. (n.r. - Reghecampf) Să îmi spună ce să fac şi fac, dar numai legal, că altfel nu am cum să îl susţin", a spus Becali, la Sport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici