Becali: S-ar putea să facem o plângere penală pentru abuz

Fostul oficial FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, la Sport.ro, că în cazul în care se va dovedi că membrii Comisiei de Disciplină a LPF l-au sancţionat ilegal cu 18 luni de suspendare şi l-au amendat cu 450.000 de lei, atunci va face plângere penală pentru abuz împotriva acestora.

15 afișări
Imaginea articolului Becali: S-ar putea să facem o plângere penală pentru abuz

Becali: S-ar putea să facem o plângere penală pentru abuz (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Nu ştiu nimic. Înseamnă că e ilegal şi o să vedem acum. Noi nu ştim acum ce au semnat ei între ei. Dar acum o să ne interesăm şi să vedem de unde până unde au dat ei acea amendă. Poate o să facem şi noi o plângere penală pentru abuz. Mi-au dat amendă ca şi cum ţi-aş da eu amendă acum dumitale. Spun că îţi dau amendă, fără să pot. E ca şi cum eu te-aş amenda pentru că mă dau poliţist, dar eu sunt europarlamentar, nu poliţist", a spus Becali la Sport.ro.

Comisia de Disciplină a LPF, care l-a amendat pe Gigi Becali cu 450.000 de lei şi suspendat pentru 18 luni, nu avea dreptul, conform protocolului semnat, la începutul sezonului, cu FRF, să ia astfel de hotărâri împotriva fostului oficial stelist, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse federale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici