Becali: Schimb o sută de antrenori când vreau eu

Finanţatorul Gigi Becali a declarat marţi că nu a încercat să-l convingă pe Ilie Stan să rămână la Steaua şi a subliniat că i-a mulţumit tehnicianului că acum nu mai luptă pentru titlu cu Dinamo şi Rapid, ci doar cu CFR Cluj, precizând totodată că poate schimba şi o sută de antrenori dacă vrea.

155 afișări
Imaginea articolului Becali: Schimb o sută de antrenori când vreau eu

Gigi Becali (Imagine: Alex Moise/Mediafax foto)

"A plecat cu tot staful, a zis că atât a putut să facă. Nu am încercat să-l conving să rămână. Schimb o sută de antrenori când vreau eu. Atât timp cât sunt corect, schimb în fiecare săptămă câte unul. Am luat prima fotbaliştilor şi vreau să câştig campionatul. I-am mulţumit lui Stan pentru că nu mă mai bat cu Dinamo şi Rapid, ci doar cu CFR. Dar până aici a putut. Stan mi-a zis că-i mulţumit că are Steaua în palmares şi că vrea să plece în străinătate. Cel mai mult m-a deranjat că l-a folosit pe Chiricheş fundaş dreapta. Mi-a făcut în oftică", a afirmat Becali.

El a menţionat că tehnicianul Mihai Stoichiţă va veni la echipă împreună cu secunzii Mihai Teja şi Mihai Stoica. "Ca antrenor de portari l-am vrut pe Nae şi nu l-am găsit", a precizat Becali.

Ilie Stan a renunţat la conducerea tehnică a Stelei, marţi dimineaţă, după o discuţie de 40 de minute, la imobilul finanţatorului stelist din Aleea Alexandru. După alte 40 de minute, la întâlnirea cu Gigi Becali a venit şi Mihai Stoichiţă, acolo aflându-se şi fostul preşedinte stelist, Mihai Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici