Becali spune că s-a înţeles cu Pandurii pentru transferul lui Chiricheş, gorjenii neagă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat miercuri că a ajuns la un acord cu conducătorii clubului Pandurii Târgu Jiu pentru un transfer din vară al fundaşului Vlad Chiricheş, însă preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu, neagă înţelegerea.

19 afișări
Imaginea articolului Becali spune că s-a înţeles cu Pandurii pentru transferul lui Chiricheş, gorjenii neagă

Becali spune că s-a înţeles cu Pandurii pentru transferul lui Chiricheş, gorjenii neagă (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Gigi Becali a afirmat miercuri la Sport.ro, că a semnat actele cu gruparea gorjeană şi aşteaptă ca şi Chiricheş să facă acelaşi lucru. Becali a menţionat că Chiricheş a cerut un termen de gândire până joi.

De asemenea, Becali a precizat că opt jucători vor părăsi pe Steaua în vară, iar în locul lor vor fi aduşi cinci sau şase fotbalişti.

În schimb, preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, a negat o înţelegere cu clubul Steaua în privinţa transferului lui Vlad Chiricheş.

"Nu este nimic adevărat, nu am discutat cu nimeni pentru transferul jucătorului, Chiricheş e la Târgu Jiu şi tocmai a terminat antrenamentul. Când va fi ceva oficial şi se va perfecta un transfer, vom anunţa pe site-ul clubului", a spus Pârvulescu.

Jucătorul s-a antrenat, miercuri, cu Pandurii şi a făcut deplasarea spre Drobeta Turnu Severin, pentru partida cu Gloria Bistriţa, din etapa a XXI-a a Ligii I.

"Eu nu am discutat cu nimeni despre transfer şi nu ştiu nimic despre alte discuţii de acest gen. Tocmai am fost la antrenament, iar acum mergem la Severin cu echipa", a spus Vlad Chiricheş.

Preşedintele Marin Condescu a menţionat că nu este nimic nou în acest caz faţă de discuţiile mai vechi care au existat pe această temă cu Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici