Becali: Stan va fi demis dacă Steaua nu câştigă meciul cu Twente

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că formaţia pregătită de Ilie Stan trebuie să câştige meciul cu Twente Enschede din Liga Europa, altfel tehnicianul va fi demis, omul de afaceri reacţionând astfel la unele declaraţii ale antrenorului cu privire la faptul că staful său este neplătit.

278 afișări
Imaginea articolului Becali: Stan va fi demis dacă Steaua nu câştigă meciul cu Twente

Gigi Becali (Imagine: Alex Moise/Mediafax foto)

"Arunci cu băţul în baltă ca fraierul. Păi pot să-l mai am eu la inimă vreodată? Ăsta, tam-nesam, nebătut, plânge! E condamnat să câştige meciurile la rând, toate. Primul meci pe care nu-l câştigă, la revedere", a declarat, luni, Becali la DigiSport.

Becali a reacţionat după ce Ilie Stan a spus că el şi staful său nu au mai fost plătiţi din noiembrie.

Patronul Stelei a spus că Ilie Stan l-a ameninţat că el şi staful său pleacă de la Steaua dacă nu-şi primesc banii. "M-am blocat. A luat-o razna. De unde să ştiu că are caracterul ăsta? Au de luat pe două luni. Ar fi trebuit să ia şi ei banii. Dar eu am plecat instantaneu la ora zece seara şi i-am cerut lui Teia să-mi aducă nişte bani, că n-aveam de unde să scot la ora aia. Teia mi-a spus că are 40-50.000, banii pentru staf. I-am spus să mi-i dea mie şi o să le dăm banii când mă întorc de la Buzău. Am vorbit cu Ilie şi i-am spus că o să ia banii marţi. I-am luat banii că am plecat la zece seara la sinistraţi. Dar el i-a spus lui Teia că pleacă toţi de acolo. Că el pleacă, că nu mai stă. Aşa i-a zis lui Teia, când eram la Buzău", a precizat Becali.

El a mai spus că i-a făcut toate poftele lui Ilie Stan, acceptând ca acesta să-i dea afară pe toţi oamenii săi. "Nu-l vrea pe Mache, pe nepotă-miu. A început maica - o mătuşă de-a mea - să plângă. Ce să fac dacă nu-l vrea Ilie Stan. El este împăratul, tartorul la echipă. «Afară, Mache, că nu te vrea Ilie!» I-am trimis preparatorul de la echipa naţională, că mi s-a părut mie că e specialist, să aibă grijă de Florin Costea, Prepeliţă, Răduţ şi Dănănae, ăştia care sunt accidentaţi. A doua zi, l-a gonit de acolo. Pe toţi oamenii mei i-a gonit de acolo. Nu l-a vrut pe antrenorul de portari, pe Nae, că vorbeşte cu Memeul. Ţi-am făcut toate poftele şi tu mă critici pe la televizor. Păi dacă ar mai face perfomanţă şi ar mai sta trei-patru ani la Steua, m-ar da afară de la Steaua. Dacă mai câştigă două meciuri mă ia şi la bătaie. Lasă că mă duc eu la echipă. Le arăt eu, miercuri!", a povestit patronul stelist.

"Cei din staful tehnic sunt nemulţumiţi şi ei pentru că au rate la bănci, muncim... Din asta trăim. La câte probleme avem, să fie o zi de salariu şi la noi ca să ne liniştim familiile şi să venim tot timpul la serviciu cu plăcere. Dar ne-a promis că se va rezolva problema", a afirmat Stan.

Steaua a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 0-1 (0-0), de formaţia olandeză Twente Enschede, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, disputată pe Arena Naţională. Returul va avea loc joi, de la ora 20.00, la Enschede.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici