Becali: Ştiam că Mitică este înţelept şi nu va fi dictată nicio suspendare

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că nu a avut nicio emoţie privind decizia Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ, fiind conştient de înţelepciunea preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir.

17 afișări
Imaginea articolului Becali: Ştiam că Mitică este înţelept şi nu va fi dictată nicio suspendare

Becali: Ştiam că Mitică este înţelept şi nu va fi dictată nicio suspendare (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Nu aveam niciun fel de emoţie în privinţa asta. Ştiam că Mitică (n.r. - preşedintele LPF, Dumitru Dragomir) este un om înţelept, a făcut în aşa fel încât să fie apărat fotbalul, în interesul fotbalului. Păi dacă ne dădea acum două etape de suspendare, la următorul meci iar începeau cu înjurături, scandaluri, la adresa Ligii, a Federaţiei. Nu au făcut cine ştie ce", a spus Becali.

Becali consideră că decizia Comisiei de Disciplină privind meciul cu Ceahlăul este una corectă, pentru că nu a existat mobilul infracţiunii în acţiunile suporterilor stelişti care au aruncat cu bulgări de zăpadă în teren. "Nu m-am temut că stadionul va fi suspendat. De când comisiile sunt la Ligă se judecă exact după regulament şi în interesul fotbalului. A fost o joacă, o distracţie, care nu e admisă însă, între suporteri şi Mulţescu şi jucători, ai lor şi ai noştri. Dar nu a fost un pericol de a periclita integritatea cuiva", a mai spus el.

Finanţatorul consideră că este aproape de o împăcare şi cu fanii de la Peluza Sud a Stadionului Steaua. "Nu am nicio problemă cu cei de la Peluza Sud. Au strigat de două ori «Pleacă Becali» ca să arate ei cine e şeful. Nu am nicio problemă cu asta, să fie ei şefi. După ce am făcut anunţul la meciul cu Ceahlăul, să înceteze cu zăpada şi-au dat seama că fac rău Stelei", a explicat el.

Becali se aşteaptă ca Stadionul Steaua să fie din nou plin la meciurile echipei "roş-albastre". "Cât de curând cred că va fi stadionul plin în Ghencea. Probabil spre finalul campionatului, cu Craiova, cu Timişoara, cred că va fi plin stadionul", a concluzionat Gigi Becali.

Comisia de Disciplină a LPF a sancţionat, miercuri, clubul Steaua cu o penalitate financiară de 60.000 de lei pentru incidentele de la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ provocate de suporterii stelişti care au aruncat cu bulgări de zăpadă în jucători şi antrenori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici