Becali susţine că va primi dobândă pentru banii reţinuţi de DNA

Finanţatorul stelist consideră că banii reţinuţi de DNA se vor întoarce în curând la el şi va primi şi dobândă pentru perioada trecută.

9 afișări
Imaginea articolului Becali susţine că va primi dobândă pentru banii reţinuţi de DNA

Becali susţine că va primi dobândă pentru banii reţinuţi de DNA (Imagine: Mediafax Foto)

"Banii sunt ca şi la mine în buzunar. Şi vor fi probabil dublu, triplu. Am să le dau o lecţie. Legea spune că a fost tâlhărie din portbagaj. Nu puteau lua banii decât de la primitor. Le voi cere dobândă. Aş putea să cer vreo cinci milioane la CEDO, însă eu voi cere doar dobânda. Şi pe urmă am să-i rup procurorului hârtia pe care va trebui să o plăteacă, pentru că nu trebuie să sufere familia lui. Ei au vrut să mă distrugă, dar eu am să-i iert", a spus Gigi Becali.

Totodată, patronul de la Steaua regretă că nu a fost mai discret când a încercat să stimuleze alte echipe din Liga I.

"Am fost obligat să revin în viaţa publică. După ce o să termin cu toate asta o să vedeţi că nu sunt îndrăgostit de televiziune. O să vedeţi că mă voi retrage. Pe cei care sunt deranjaţi de prezenţa mea îi rog să mă mai accepte o perioadă. Pentru că trebuie să mă lupt, este şi un război mediatic. Poate am greşit şi eu. Probabil că trebuia să fac lucrurile mai discret. Şi cu Universitatea Cluj şi cu Gloria Bistriţa. Dar eu ştiam că o să se vândă meciul de la Cluj şi atunci am încercat soluţia să-i vrăjesc pe jucători cu premierea. Şi cu Constanţa am făcut la fel. Am trecut pe la Lebăda, am vorbit cu jucătorii, i-am încurajat, le-am zis că după meci mănâncă şi ei o bomboană", a mai relatat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici