Video Bergodi: Este cel mai important meci al nostru de până acum

Antrenorul echipei Steaua, Cristiano Bergodi, a declarat, miercuri, că meciul cu formaţia Saint Patrick's Athletic, contând pentru play-off-ul Ligii Europa, este cea mai importantă partidă pentru "roş-albaştri" de când el se află pe banca tehnică a grupării din Bulevardul Ghencea.

29 afișări

"Este un meci foarte important pentru noi, ne apropiem de grupele Ligii Europa. Trebuie să facem un meci mare mâine seară (n.r. - joi seară). Avem încredere, suntem pregătiţi pentru acest meci. Este cel mai important meci al nostru de până acum. Dacă vom câştiga partida tur, avem mai multe şanse de a intra în Liga Europa", a spus Bergodi.

Trebuie să avem grijă şi să tratăm meciul cu seriozitate

"Respectăm acest club, a ajuns în play-off-ul Ligii Europa după ce a eliminat o echipă din Rusia. Trebuie să avem grijă şi să tratăm meciul cu seriozitate, aşa cum am făcut-o în partida tur cu Motherwell. A fost o surpriză faptul că Saint Patrick's a eliminat formaţia din Rusia, mai ales după ce ruşii au condus cu 3-0. Dar au revenit, au marcat două goluri şi asta nu poate să însemne decât că este o echipă valoroasă", a mai spus el.

Este un dezavantaj pentru noi faptul că se joacă fără suporteri

"Este un dezavantaj pentru noi faptul că se joacă fără suporteri, dar nu trebuie să ne facem un alibi din asta, să ne justificăm aşa. Va fi un meci diferit faţă de altele, dar trebuie tot pe teren să arătăm ce ştim. Eu cred că băieţii vor fi şi mai motivaţi să treacă de Saint Patrick's pentru că joacă fără spectatori. Nu dau prea multă importanţă faptului că nu i-am studiat pe cei din Saint Patrick's. Este un meci de fotbal care trebuie jucat pe teren. Noi avem jocul nostru pe care trebuie să-l impunem", a concluzionat Bergodi.

Steaua Bucureşti va întâlni, joi, de la ora 20.30, pe teren prorpiu, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, formaţia irlandeză Saint Patrick's Athletic.

Returul dintre cele două echipe este programat la 27 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici