Bjorn Kuipers va arbitra meciul Juventus - AS Monaco, din semifinalele Ligii Campionilor

Arbitrul olandez Bjorn Kuipers va conduce la centru partida dintre Juventus şi AS Monaco, programată marţi, de la 21:45, la Torino, în cea de-a doua manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, informează site-ul uefa.com.

164 afișări
Imaginea articolului Bjorn Kuipers va arbitra meciul Juventus - AS Monaco, din semifinalele Ligii Campionilor

Bjorn Kuipers va arbitra meciul Juventus - AS Monaco, din semifinalele Ligii Campionilor (Imagine: Hepta)

Kuipers va fi ajutat de tuşierii Sander van Roekel şi Erwin Zeinstra, precum şi de adiţionalii Pol van Boekel şi Danny Makkelie, toţi din Olanda. Al patrulea oficial va fi un alt olandez, Mario Diks.

În tur, formaţia italiană s-a impus cu scorul de 2-0, pe Stade Louis II din Monaco, prin golurile marcate de Gonzalo Higuain.

În cealaltă semifinală se întâlnesc Atletico şi Real Madrid, miercuri, de la 21:45, pe Vicente Calderon. În partida tur, echipa condusă de Zinedine Zidane a câştigat, scor 3-0, după hat-trick-ul reuşit de Cristiano Ronaldo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici