Campioana olimpică, arestată pentru că a condus în stare de ebrietate

Abby Wambach, dublă campioană olimpică cu naţionala feminină de fotbal a Statelor Unite, în 2004 la Atena şi 2012 la Londra şi câştigătoare a unui titlu mondial în 2003, Abby Wambach, a recunoscut că a prizat cocaină şi că a fumat marijuana, informează BBC.

462 afișări
Imaginea articolului Campioana olimpică, arestată pentru că a condus în stare de ebrietate

Campioana olimpică, arestată pentru că a condus în stare de ebrietate (Imagine: Liviu Chirica / Mediafax Foto)

Abby Wambach a fost judecată marţi în Portland, după ce duminică a fost arestată pentru că a condus în stare de ebrietate. Fosta fotbalistă nu s-a prezentat, însă avocatul acesteia a pledat pentru nevinovăţia sportivei.

Documentele judiciare susţin că Wambach nu are antecedente iar avocaţii fostei fotbaliste susţin că ea ar fi folosit marijuana pentru ultima dată la 25 de ani.

Mini USA, unul dintre sponsorii lui Wambach, a anunţat că va încheia contractul publicitar pe care îl are cu sportiva de 35 de ani.

„Acest comportament este împotriva valorilor pe care noi le promovăm ca organizaţie, iar siguranţa în trafic este o prioritate pentru Mini USA.” informează un comunicat al companiei.

Abby Wambach este cea mai bună marcatoare din toate timpurile în fotbalul feminin. Ea a marcat 184 de goluri în 255 de meciuri pentru naţionala Statelor Unite.

Wambach s-a retras din activitate anul trecut în decembrie. Ea are în palmares o cupă mondială, două medalii de aur la Jocurile Olimpice, iar în 2012 a fost declarată jucătoare anului de către FIFA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici