Când joacă Halep, Niculescu şi Copil. Organizatorii au anunţat programul zilei de sâmbătă, la Miami

Simona Halep revine pe terenul central al complexului din Crandon Park, sâmbătă, pentru duelul din turul trei împotriva polonezei Agnieszka Radwanska. Monica Niculescu va evolua şi ea, tâziu în noapte, tot în turul trei, în timp ce Marius Copil joacă în turul doi, la simplu masculin.

2119 afișări
Imaginea articolului Când joacă Halep, Niculescu şi Copil. Organizatorii au anunţat programul zilei de sâmbătă, la Miami

Când joacă Halep, Niculescu şi Copil. Organizatorii au anunţat programul zilei de sâmbătă, la Miami

Organizatorii au stabilit ca meciul liderului mondial cu jucătoarea cap de serie 30 la Miami să fie al doilea în programul zilei, nu înainte de ora 19:00, pentru fanii tenisului din România.

Jucătoarele care, înainte de startul primului turneu Premier Mandatory al sezonului 2017, de la Indian Wells, conduceau detaşat în topul celor mai multe meciuri jucate din 2014 încoace în Grand Slam-uri, turnee Premier Mandatory sau Premier 5, se vor întâlni pentru a 11-a oară în circuit.

Monica Niculescu (70 WTA) va disputa ultimul meci pe Terenul 1, cel mai probabil dincolo de ora 23:00, împotriva campioanei de la US Open, Sloane Stephens (12 WTA), reluând duelul de la scorul general de 1-2, în timp ce Marius Copil (84 ATP) va juca meciul al doilea pe Terenul 7, împotriva favoritului 32 al tabloului masculin, Karen Khachanov (primul meci direct) - în jurul orei 18:30.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici