Carlos Alcaraz se retrage de la Turneul de tenis Masters 1000 de la Roma după ce a câştigat la Madrid

Carlos Alcaraz a avut o săptămână extraordinară la Madrid, ajungând în finală şi învingându-l pe Zverev în finală, dar acest lucru l-a epuizat, astfel încât acesta a anunţat că renunţă să joace la turneul Masters 1000 de la Roma.

499 afișări
Imaginea articolului Carlos Alcaraz se retrage de la Turneul de tenis Masters 1000 de la Roma după ce a câştigat la Madrid

Participarea consecutivă la turneele de la Madrid şi la Roma este foarte complicaăt, mai ales pentru cei care au ajuns în fazele finale în săptămâna precedentă la Madrid.

Alcaraz a avut un parcurs foarte bun la Madrid, ajungând în finală şi câştigând evenimentul. Pentru a obţine acest rezultat el a jucat meciuri de peste două sau chiar trei ore în trei zile consecutive.

Meciurile împotriva lui Norrie, Nadal şi Djokovic au durat mai mult de două ore, iar ultimele două au depăşit şi trei ore.

În finală, a părut plin de energie şi a terminat-o în puţin peste o oră, recunoscând după aceea că se simte foarte bine şi că poate juca mai mult. Deşi acest lucru ar putea fi corect, el a ales să îşi ia o săptămână de pauză după Madrid, renunţând la planurile de a juca la Roma.

Este o decizie rezonabilă, având în vedere că şi-a scrântit glezna şi împotriva lui Nadal şi, deşi nu părea să-l deranjeze, nimeni nu ştie cu adevărat care este starea ei.

El a menţionat pe scurt accidentarea, după finală, spunând:

„Din cauza căzăturii pe care am avut-o în meciul cu Rafa, am avut o problemă la gleznă, iar în această dimineaţă era puţin mai umflată. De asemenea, am avut o băşică la picior, care s-a infectat puţin, şi a fost un început de zi puţin mai greu. Mi-a fost greu să merg.

Cred că, ştiţi, având în vedere starea picioarelor şi a gleznei mele, sunt foarte entuziasmat să lupt pentru un Grand Slam. Cred că este mai bine să mă odihnesc, să-mi recuperez glezna, să-mi recuperez picioarele, să fiu la Paris la 100%."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici