CE Handbal. România pierde meciul cu Olanda. Drumul spre semifinală continuă/ Cristina Neagu, cu capul plecat: Nu ne mai permitem paşi greşiţi

România pierde în faţa naţionalei din Olanda, cu 29-24, în meciul de la Nancy, la Campionatul European de handbal feminin din Franţa.

6503 afișări
Imaginea articolului CE Handbal. România pierde meciul cu Olanda. Drumul spre semifinală continuă/ Cristina Neagu, cu capul plecat: Nu ne mai permitem paşi greşiţi

CE Handbal. România pierde meciul cu Olanda. Drumul spre semifinală continuă/ Cristina Neagu, cu capul plecat: Nu ne mai permitem paşi greşiţi

Meciul cu Olanda nu e unul decisiv. România se poate califica in semifinale cu victorii in ultimele doua jocuri ale grupei principale, cele contra Spaniei si Ungariei. Spania e deja out de la turneul final, dupa ce a pierdut cu Germania, in timp ce Ungaria are sanse minime si pentru meciul pentru locul 5-6, dupa esecul cu Norvegia.

România ocupă locul doi în grupa principală a Campionatului European, cu patru puncte, la egalitate cu Germania şi Ungaria, ambele cu un meci în plus. Olanda este lider, cu şase puncte, iar Norvegia (două puncte) şi Spania (zero puncte) completează grupa.

Cristina Neagu: Nu ne mai permitem paşi greşiţi. Şansele sunt foarte mari să ajungem în semifinale

Golgheterul all-time al Campionatului European, Cristina Neagu, a declarat, duminică, după înfrângerea suferită de naţionala de handbal în faţa Olandei, că sistemul competiţional care le-a oferit trei zile de pauză le-a dezavantajat, însă şansele de a ajunge în semifinale sunt foarte mari.

”Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, e clar ca nici apărarea şi nici atacul nu a mers. A fost o zi slabă, foarte puţine lucruri ne-au ieşit astăzi. Ne-am pregătit. Şi sistemul competiţional nu ne-a ajutat, au fost trei zile în care am ieşit puţin din ritmul competiţiei. Cred că nu ne mai permitem paşi greşiţi. Şansele sunt foarte mari să ajungem în semifinale şi trebuie să credem în ele până la capăt. Trebuie să lăsăm deoparte lucrurile negative şi să le vedem pe cele pozitive. Trebuie să ne gândim la Spania. Ţinem capul sus şi încercăm să facem două meciuri bune împotriva Spaniei şi Ungariei”, a spus Cristina Neagu, la televiziunea publică.

Citeşte şi LIVE BLOG 

Citeşte şi Tricolorele au pierdut primul meci la Campionatul European. Cronica meciului România - Olanda

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici