Video Ce mai coace Beckham? Fostul fotbalist, în discuţii pentru propriul show TV culinar

  • David Beckham este în discuţii pentru propriul show TV culinar
  • Emisiunea ar putea fi difuzată pe BBC sau Netflix
  • Beckham este sprijinit în proiect de chef-ul Gordon Ramsay
212 afișări

David Beckham şi-a încântat fanii în timpul carantinei publicând imagini cu diverse mâncăruri pe care le-a gătit. Şi este posibil ca în curând David să-şi demonstreze calităţile de bucătar şi pe serviciul tău de streaming. Încurajat de prietenul său maestrul bucătar Gordon Ramsey, David s-a gândit că ar putea găzdui şi el un show culinar şi este în discuţii în acest sens cu Netflix şi BBC. Fostul fotbalist, în vârstă de 45 de ani, va produce singur emisiunea, prin compania sa Studio 99. David este foarte pasionat de gătit şi a recreat unele reţete pe care le are de la mama sa, de multe ori împreună cu fiica, Harper, în vârstă de opt ani. Iar, de ziua lui, a primit cadou multe oale şi tigăi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici