Ce record pentru Ronaldo! Portughezul a scris o altă pagină de istorie după golul cu PSG

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record în meciul Real Madrid - PSG. Lusitanul, câştigător a cinci Baloane de Aur, a marcat golul cu numărul 100 pentru formaţia de pe Santiago Bernabeu în Liga Campionilor, devenind primul jucător din istoria competiţiei care reuşeşte acest lucru.

1410 afișări
Imaginea articolului Ce record pentru Ronaldo! Portughezul a scris o altă pagină de istorie după golul cu PSG

Ce record pentru Ronaldo! Portughezul a scris o altă pagină de istorie după golul cu PSG

Real Madrid a început bine meciul cu PSG, dar s-a stins uşor, iar parizienii au marcat prin Rabiot. Într-un forcing de final, Kross a obţinut un penalty, fiind faultat de Yuri Berchiche. Cristiano Ronaldo a transformat fără emoţii şi a mai stabilit un record greu de egalat.

Cristiano Ronaldo este şi golgheterul all-time al Ligii Campionilor, cu 114 reuşite, urmat de Leo Messi de la Barcelona, cu 97.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici