Cel mai aşteptat stadion urmează să fie inaugurat la finalul lunii octombrie

Stadionul "Ion Oblemenco" va fi inaugurat la finalul lunii octombrie, fie la partida de campionat cu FCSB, fie în Cupa României, informează site-ul echipei CS U Craiova. Noua arenă va avea 30.000 de locuri şi a costat 50 de milioane de euro.

19107 afișări
Imaginea articolului Cel mai aşteptat stadion urmează să fie inaugurat la finalul lunii octombrie

Cel mai aşteptat stadion urmează să fie inaugurat la finalul lunii octombrie

”Comparată cu Napoli de cei tineri şi cu Craiova Maixma de bătrânii care au văzut mai mult fotbal, Universitatea Craiova promite să facă iarăşi spectacol, vineri, 22 septembrie, ora 20:30, pe Municipalul din Severin. 12 goluri s-au în scris în ultimele trei partide ale Ştiinţei, care este iarăşi pe 2 în campionat, iar tripleta de aur deja celebră în toată România a devenit cvartet, după ce Burlacu şi s-a alăturat lui Băluţă, Gustavo şi Mitriţă, în atacul de care se tem toţi adversarii din Liga 1. Şi, când ei au motive de teamă, noi avem motive de sărbătoare.

Sărbătoreşte, aşadar, la Severin, ultima seară de magie desfăşurată în oraşul de pe malul Dunării, împotriva deţinătoarei Cupei României, FC Voluntari, cu care avem revanşă de luat. Vineri, de la 20:30, Ştiinţa te va face din nou să trăieşti emoţiile, să trăieşti bucuria de la goluri, să trăieşti fotbalul, să trăieşti viaţa. Trăieşte şi tu alături de alb-albaştri, poate ultima oară la Severin. Ne luăm la revedere de la oraşul care ne-a fost casă primitoare atâta timp cu un meci mare! #ToţiLaSeverin”, se arată în comunicatul postat pe site-ul formaţiei CS U Craiova.

Jucătorul Nicuşor Bancu a declarat următoarele în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari: "Ne gândim să dăm totul la meci, mai ales că e posibil să fie ultimul meci la Severin şi să-i facem fericiţi pe suporteri. Vrem să ne luam rămas bun de la Severin cu victorie." CS U Craiova primeşte vizita deţinătoarei Cupei României şi a Supercupei, FC Voluntari, vineri, de la ora 20:30.

Instalarea gazonului a avut loc în urmă cu o lună. Conform proiectului, terenul de joc a fost acoperit cu gazon natural şi este prevăzut cu sistem de drenaj subteran în vacuum, cu sistem automat de irigare cu sprinklere, cu sistem de încălzire a gazonului pe timp de iarnă şi cu sistem de fotosinteză artificială, cu suprafaţă înierbată de 124 m lungime x 78 m lăţime şi cu suprafaţa totală a incintei de joc de 129 m lungime x 85 m lăţime, prevăzut cu mobilier sportiv demontabil specific pentru meciuri de fotbal şi rugby.

CITEŞTE ŞI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici