CFR CLUJ - FCSB 1-0, Liga 1. AUTOGOL Ovidiu Popescu. Clujenii sunt aproape de titlu dupa victoria din playoff

CFR Cluj s-a impus în derby-ul cu FCSB din playoff, autogol Ovidiu Popescu în minutul 23.

1246 afișări
Imaginea articolului CFR CLUJ - FCSB 1-0, Liga 1. AUTOGOL Ovidiu Popescu. Clujenii sunt aproape de titlu dupa victoria din playoff

CFR CLUJ - FCSB 1-0. AUTOGOL Ovidiu Popescu. Clujenii sunt aproape de titlu dupa victoria din playoff

CFR Cluj este aproape de al treilea titlu consecutiv în Liga 1, după victoria cu 1-0 în derby-ul cu FCSB din Gruia, scor stabilit de autogolul nefericit al lui Ovidiu Popescu din minutul 23. FCSB a avut posesie mai bună, a trimis mai multe şuturi pe poartă, însă elevii lui Bogdan Argeş Vintilă pleacă din nou dezamăgiţi de pe terenul campioanei.

În clasament, CFR Cluj s-a distanţat la 7 puncte în faţa celor de la FCSB după trei etape disputate în playoff, 33 puncte, respectiv 26. Tot 26 de puncte are şi Universitatea Craiova, care nu a apucat încă să joace din cauza unui caz de COVID depistat înaintea partidei cu Botoşani.

Într-un alt meci din Liga 1, Viitorul Constanţa a învins Poli Iaşi cu 2-1, goluri marcate de Ciobanu, Ghiţă, respectiv Passaglia.

 

Helmuth Duckadam şi-a anunţat demisia înainte de meci!



Helmuth Duckadam a decis să-şi dea demisia de la FCSB chiar în ziua derby-ului cu CFR Cluj. Preşedintele de imagine al roş-albaştrilor spune că simte că nu mai este dorit, după ce salariul său a fost redus cu 80% ca urmare a efectelor pandemiei.

"Consider ca este mai onorabil sa-ti înaintezi demisia, cand simti ca nu mai esti dorit, decât sa astepti momentul cand vei fi dat afara", a spus Duckadam.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici