Chelsea şi Manchester United, calificări cu emoţii în sferturile Cupei Angliei

Casemiro a marcat în minutul 89 şi a trimis Manchester United în sferturile de finală ale Cupei Angliei cu o victorie cu 1-0 în faţa lui Nottingham Forest, în timp ce adolescenţii Jayden Danns şi Lewis Koumas au semnat victoria lui Liverpool în faţa lui Southampton.

122 afișări
Imaginea articolului Chelsea şi Manchester United, calificări cu emoţii în sferturile Cupei Angliei

Chelsea şi Manchester United, calificări cu emoţii în sferturile Cupei Angliei

S-au stabilit sferturile de finală ale Cupei Angliei, în urma ultimelor partide din optimi, desfăşurate miercuri seară.

Chelsea a trecut cu 3-2 de Leeds United, din liga a doua, graţie golului marcat de Conor Gallagher în minutul 90, victoria reducând puţin presiunea asupra antrenorului Mauricio Pochettino, iar Wolverhampton Wanderers a învins Brighton cu 1-0, datorită golului marcat de Mario Lemina în prima parte a meciului.

Manchester United şi-a păstrat ultima speranţă de a cuceri un trofeu într-un sezon dificil pentru cei care au câştigat de 12 ori Cupa Angliei, când Casemiro a reluat cu capul o centrare din lovitură liberă, la finalul meciului cu Nottingham Forest. Managerul lui United, Erik Ten Hag, şi echipa sa şi-au ţinut respiraţia în timpul unei lungi verificări VAR pentru offside înainte ca golul să fie confirmat.

La trei zile după ce tânăra echipă a lui Liverpool a învins-o pe Chelsea cu 1-0 şi a câştigat finala Cupei Ligii, în meciul cu Southampton Danns a marcat primele două goluri pentru echipa de seniori, iar Koumas a înscris şi el la debutul în prima echipă. Liverpool a învins cu 3-0 şi s-a calificat în sferturi.

În sferturile de finală ale Cupei Angliei Liverpool va întâlni Manchester United, Manchester City se va duela cu Newcastle United, Chelsea cu Leicester City, iar Wolves cu Coventry City.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici