Chipciu: Am o fractură deasupra gleznei, trebuie să stau cu piciorul în ghips 45 de zile

Fotbalistul echipei Steaua, Alexandru Chipciu, a declarat, sâmbătă, că la derbiul cu Dinamo a suferit o fractură deasupra gleznei, astfel că va trebui să stea cu piciorul în ghips 45 de zile.

1191 afișări
Imaginea articolului Chipciu: Am o fractură deasupra gleznei, trebuie să stau cu piciorul în ghips 45 de zile

Alexandru Chipciu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Aşa e în viaţă, nu poţi să programezi lucrurile astea. Aseară am făcut o radiografie la spital, cu toate că eu voiam să merg în club cu băieţii, am zis că e o chestie minoră. A insistat Mister să merg la spital. Ceea ce părea o joacă la început s-a transformat într-o fractură deasupra gleznei. Dacă îmi era afectată glezna, trebuia să mă operez. Nu era perioada mai lungă de recuperare, dar era mai dureros pentru mine. Chiar şi aşa, trebuie să stau cu piciorul în ghips 45 de zile. După aceea încep recuperarea. Peste vreo trei luni ar trebui să revin, trăiesc nişte sentimente pe care nu le-am mai avut până acum. Eu am crezut că e ceva uşor, o entorsă. Deja aveam planuri de vacanţă cu prietena, dar s-au dat peste cap. Chiar eram liniştit la spital, stăteam în cărucior şi mă jucam pe telefon", a spus Chipciu la Digi Sport, informează digisport.ro.

El a subliniat că accidentarea nu i-a fost provocată de colegul său Cristian Tănase. "Rus m-a accidentat! Tănase mă loveşte puţin, dar Rus m-a lovit, fără să vrea. Nu cred că mai contează lucrul acesta. Nu ştiu dacă dinamoviştii au jucat foarte foarte dur...aşa sunt derbiurile. Eu nu mă feresc de contact, probabil că de aceea m-am şi accidentat. Suntem mult mai buni decât ei şi din frustrare au intrat aşa, dar nu putem să-i acuzăm. La Chiricheş a fost intenţie. Am vorbit cu el şi se pare că e mai bine. Dacă eram lovit cu intenţie, poate altul era şi discursul meu acum", a mai spus Chipciu.

Echipa Steaua a învins, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Dinamo, în derbiul etapei a XXXI-a a Ligii I, golurile fiind marcate de Mansaly Boubacar, în proprie poartă, în minutul 13, şi de Cristian Tănase, în minutul 70. Chipciu a părăsit terenul accidentat, în minutul 46.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici