Chivu a fost transferat la un spital din Milano

Fotbalistul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a fost transferat, duminică, de la spitalul "Borgo Trento" din Verona la Milano, unde îşi va continua recuperarea după o operaţie la cap, informează site-ul oficial al clubului milanez.

36 afișări
Imaginea articolului Chivu a fost transferat la un spital din Milano

Chivu a fost transferat la un spital din Milano (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Chivu a părăsit Verona alături de soţia sa Adelina şi de responsabilul departamentului medical de la Inter Milano, Franco Combi.

"FC Internazionale, Cristian Chivu şi profesorul Combi vor să le mulţumească sincer medicilor şi personalului de la spitalul Borgo Trento din Verona pentru profesionalismul, sensibilitatea şi disponibilitatea de care au dat dovadă", se menţionează pe site-ul inter.it.

Franco Combi a declarat că starea fotbalistului român este bună şi faza postoperatorie se desfăşoară normal. "Cristian va trebui să mai petreacă în spital câteva zile pentru a se încheia investigaţiile în cazul său, iar apoi va continua perioada de repaus", a explicat medicul echipei din Milano.

Fundaşul Cristian Chivu s-a accidentat la cap în meciul cu formaţia Chievo, disputat miercuri, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier. Internaţionalul român a fost scos de pe teren pe targă şi a fost înlocuit de Marco Materazzi, românul fiind transportat cu ambulanţa la spitalul din Verona. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale reuşite, ce a durat aproximativ două ore, pentru îndepărtarea unui hematom şi pentru refacerea unei fracturi din zona parietală dreaptă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici