Chivu a fost vizitat la spital de primarul Veronei

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, care a fost operat la cap în urma unei accidentări suferite la meciul cu Chievo, a fost vizitat, vineri, la spital, de primarul oraşului Verona, Flavio Tosi, informează Gazzetta dello Sport.

24 afișări
Imaginea articolului Chivu a fost vizitat la spital de primarul Veronei

Chivu a fost vizitat la spital de primarul Veronei (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"L-am găsit într-o stare foarte bună, liniştit şi surâzător. Refacerea sa decurge excelent şi, dacă nu ar avea capul bandajat, nu s-ar spune că a suferit o fractură craniană şi că a fost supus unei intervenţii chirurgicale atât de delicate. Mi-a strâns mâna şi a lăudat personalul medical. Mi-a mărturisit că este în salon cu fani ai echipelor AC Milan şi Juventus, dar îl tratează cum nu se poate mai bine", a declarat Tosi.

Alături de Flavio Tosi, Chivu a fost vizitat la spitalul din Verona şi de consilierul regional pentru probleme de sănătate, Sandro Sandri, care a subliniat că românul va fi externat în trei-patru zile.

Cristian Chivu s-a accidentat la cap în meciul cu Chievo, disputat miercuri, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier. Internaţionalul român a fost scos de pe teren pe targă şi a fost înlocuit de Marco Materazzi, românul fiind transportat cu ambulanţa la spitalul din Verona. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale reuşite, ce a durat aproximativ două ore, pentru îndepărtarea unui hematom şi pentru refacerea unei fracturi din zona parietală dreaptă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici