Chivu le mulţumeşte tuturor celor care l-au susţinut

Fotbalistul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, le-a mulţumit, duminică, tuturor celor care l-au susţinut după accidentarea suferită la meciul cu Chievo, în urma căreia a fost supus unei intervenţii chirurgicale la cap.

24 afișări
Imaginea articolului Chivu le mulţumeşte tuturor celor care l-au susţinut

Chivu le mulţumeşte tuturor celor care l-au susţinut (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"A fost plăcut să primesc mesaje de la prieteni şi colegi, de la conducători, antrenori, de la cluburi italiene şi din străinătate. Şi de la suporteri: ai Interului, din România, din Olanda, şi nu numai. Am simţit afecţiunea tuturor şi cu siguranţă acest lucru mi-a făcut bine. Nu pot să neg că mi-a făcut bine şi victoria Interului de ieri seară (n.r. - de sâmbătă seară): băieţii au fost fantastici. Vă mulţumesc şi pentru asta, pe curând. Cristian", este mesajul căpitanului reprezentativei României, postat pe site-ul oficial al clubului Internazionale Milano.

Fundaşul Cristian Chivu s-a accidentat la cap în meciul cu formaţia Chievo, disputat miercuri, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier. Internaţionalul român a fost scos de pe teren pe targă şi a fost înlocuit de Marco Materazzi, românul fiind transportat cu ambulanţa la spitalul din Verona. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale reuşite, ce a durat aproximativ două ore, pentru îndepărtarea unui hematom şi pentru refacerea unei fracturi din zona parietală dreaptă.

Chivu a fost transferat, duminică, de la spitalul "Borgo Trento" din Verona la Milano, unde îşi va continua recuperarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici