Christian Gross: I-am surprins prin stilul nostru ofensiv şi vertical

Antrenorul echipei VfB Stuttgart, Christian Gross, a declarat, miercuri, după victoria cu Unirea Urziceni, scor 3-1 în grupa G a Ligii Campionilor, că formaţia sa a surprins-o pe campioana României prin stilul ofensiv şi prin presiunea exercitată, informează site-ul oficial al grupării germane.

9 afișări
Imaginea articolului Christian Gross: I-am surprins prin stilul nostru ofensiv şi vertical

Christian Gross: I-am surprins prin stilul nostru ofensiv şi vertical (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am spus de la început că ne trebuie măcar două goluri în acest meci. Sunt foarte mulţumit că am câştigat. Nu a fost perfect, dar i-am surprins prin stilul nostru ofensiv şi vertical. Am dominat, am pus mereu adversarul sub presiune. Primele 20-25 de minute au fost excelente, a fost umitor cum am început acest meci. Au fost şi lucruri care nu mi-au plăcut, în repriza a doua, când am pierdut prea multe mingi, am devenit agitaţi. Repriza a doua a început total nefavorabil pentru noi. Le-am acordat încredere jucătorilor, le-am spus că poate fi meciul carierei lor. Acest joc ne-a secătuit de energie nu numai fizic, ci şi psihic. E important să ne revenim. Trebuie să continuăm momentul din acest joc, trebuie să dăm şi mai mult în meciurile viitoare", a spus Gross.

Atacantul Ciprian Marica a spus că este bucuros atât pentru victorie, cât şi pentru golul reuşit. "Este o victorie importantă pentru noi. Mai mult decât golul marcat sunt fericit că echipa a făcut un joc atât de bun", a comentat Marica.

Portarul Jens Lehmann a afirmat că VfB a reuşit un meci foarte bun. "A fost evident un start fantastic. Sunt convins că am fi reuşit să ne calificăm şi cu vechiul staff, am fost realmente concentraţi şi motivaţi. Suntem acum între cele mai bune 16 echipe europene", a spus Lehmann.

Mijlocaşul Timo Gebhart a precizat că a fost un meci la îndemâna echipei sale: "Ne-a fost destul de uşor, am obținut un succes clar".

Mijlocașul Sami Khedira a menţionat că nu a mai trăit un asemenea început favorabil de joc: "Echipa a arătat că ştie să lupte. Ne-am dorit să dăm gol cât mai repede, dacă au fost trei cu atât mai bine. Am luptat unul pentru celălalt, ne-am bătut pentru fiecare minge".

Managerul sportiv Horst Heldt a subliniat că "a fost un joc foarte bun, echipa a dat totul". "Am jucat aşa cum trebuie timp de 90 de minute, am avut un start foarte bun. Sunt foarte bucuros, în special pentru cei doi atacanţi, Marica şi Pogrebniak, că au marcat", a adăugat el.

Echipa Unirea Urziceni a ratat, miercuri, calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, fiind învinsă, în deplasare, cu scorul de 3-1, de formaţia germană VfB Stuttgart, în ultima etapă a grupei G a competiţiei, echipa pregătită de Dan Petrescu urmând să evolueze în 16-imile Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici