Ciclistul britanic Bradley Wiggins şi-a anunţat retragerea

Ciclistul Bradley Wiggins, în vârstă de 36 de ani, câştigător al Turului Franţei, şi-a anunţat retragerea din ciclismul profesionist, conform CyclingWeekly.

114 afișări
Imaginea articolului Ciclistul britanic Bradley Wiggins şi-a anunţat retragerea

Ciclistul britanic Bradley Wiggins şi-a anunţat retragerea (Imagine: AFP / Mediafax Arhiva Foto)

Wiggins a devenit, în 2012, primul sportiv britanic care câştigă Turul Franţei şi termină cariera profesionistă în acest sport ca unul dintre cei mai decoraţi ciclişti ai ţării sale. Wiggins a făcut anunţul prin intermediul unui mesaj postat pe contul său personal de Instagram.

"Am fost suficient de norocos să trăiesc un vis şi să-mi îndeplinesc un ţel pe care l-am avut din copilărie, de la vârsta de 12 ani. M-am întâlnit idolii şi am concurat alături de ei timp de 20 de ani. Am lucrat cu cei mai buni antrenori şi manageri din lume, cărora le voi fi mereu recunoscător pentru sprijinul acordat. Ce voi păstra cu mine pentru totdeauna este dragostea fanilor. Ciclismul mi-a oferit totul. Nu aş fi putut realiza nimic fără sprijinul soţiei mele şi al copiilor mei", a scris Wiggins pe contul său de Instagram, alături de o fotografie cu tricourile şi medaliile sale.

Bradley Wiggins a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Acesta a concurat la cinci ediţii consecutive de Jocuri Olimpice, începând cu ediţia de la Sydney din 2000.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici