Cine e noul proprietar al lui Dinamo. Ionuţ Negoiţă rămâne fără acţiuni

Patronul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, negociază cu mai multe părţi vânzarea pachetului majoritar de acţiuni, dar o decizie definitivă a Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti a impus executarea silită pentru a se recuperarea unei creanţe faţă de Nicolae Badea, fostul preşedinte al "câinilor", în valoare de două milioane de euro. Suma respectivă ar fi trebuit achitată lui Nicolae Badea în schimbul acţiunilor oferite.

3832 afișări
Imaginea articolului Cine e noul proprietar al lui Dinamo. Ionuţ Negoiţă rămâne fără acţiuni

Cine e noul proprietar al lui Dinamo. Ionuţ Negoiţă rămâne fără acţiuni.

Pe portalul Judecătoriei se arată că decizia este una fără cale de atac. De altfel, Negoiţă a înfăptuit un act ilegal atunci când le-a oferit acţiuni suporterilor, fiindcă nu poate înstrăina ceva ce din ianuarie anul trecut se afla sub sechestru asigurator.

Potrivit unor apropiaţi ai clubului Dinamo, Ionuţ Negoiţă i-ar fi promis în ultimele luni lui Nicolae Badea că va vinde sigur clubului şi îi va achita datoria. Cum acest fapt nu s-ar produs, instanţa a clarificat situaţia. 

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici