Ciprian Marica: Sunt bucuros pentru calificare, dar şi trist pentru Unirea Urziceni

Atacantul român al echipei germane VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a declarat, miercuri, după victoria formaţiei sale împotriva grupării Unirea Urziceni, scor 3-1, în Liga Campionilor, că este bucuros pentru calificarea sa, dar şi trist pentru eşecul românilor.

53 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica: Sunt bucuros pentru calificare, dar şi trist pentru Unirea Urziceni

Ciprian Marica: Sunt bucuros pentru calificare, dar şi trist pentru Unirea Urziceni (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Sunt bucuros că echipa mea a reuşit să câştige, că ne-am calificat în primele 16 din Europa şi că am marcat, dar îmi şi pare rău pentru Unirea. Nu mă simt confortabil când joc împotriva românilor şi mai trebuie să îi şi elimin, dar trebuie să arăt că sunt un jucător valoros şi că merit să fiu la Stuttgart. La golul pe care l-am înscris, mingea mi-a venit perfect şi am avut doar de îndeplinit o formalitate. Unirea a avut şi varianta egalului, dar a primit gol repede şi probabil că planurile ei au fost date peste cap. La noi, poate că şi schimbarea antrenorului a adus o motivaţie în plus", a declarat Marica la TVR.

Echipa Unirea Urziceni a ratat, miercuri, calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după înfrângerea, scor 3-1, pe terenul formaţiei germane VfB Stuttgart, în ultima etapă a grupei G a competiţiei, primul gol al nemţilor fiind marcat de Marica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici