Clubul PSG dispus să ofere 100 de milioane de euro pentru Ronaldo

Paris Saint-Germain este gata să ofere 100 de milioane de euro grupării Real Madrid pentru a obţine transferul atacantului Cristiano Ronaldo din 2013, oficialii celor două cluburi întâlnindu-se deja pentru a discuta pe această temă.

237 afișări
Imaginea articolului Clubul PSG dispus să ofere 100 de milioane de euro pentru Ronaldo

Clubul PSG dispus să ofere 100 de milioane de euro pentru Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport. menţionează că la PSG ar urma să ajungă, tot anul viitor, şi actualul antrenor al echipei Real Madrid, Jose Mourinho

Potrivit publicaţiei italiene, Jorge Mendes, care reprezintă atât interesele tehnicianului portughez, cât şi pe cele ale lui Ronaldo, a organizat o întâlnire între oficialii grupării franceze, care au mână liberă din partea proprietarului clubului, şeicul Al-Thani din Qatar, şi preşedintele Realului, Florentino Perez, în prezenţa lui Cristiano Ronaldo.

Conducerea clubului PSG este gata să satisfacă şi pretenţiile salariale ale atacantului portughez, care se ridică la 18 milioane de euro pe an, o sumă mai mare decât cea pe care i-o oferă Real Madrid (14 milioane de euro) şi decât cea pe care o câştigă actuala vedetă a parizienilor, suedezul Zlatan Ibrahimovici (14,5 milioane de euro).

Pentru a convinge Realul să accepte cedarea lui Ronaldo, Mendes, care îl impresariază şi pe Radamel Falcao, promite că va înlesni trecerea columbianului de la Atletico Madrid la concitadina mai titrată, pentru o sumă de transfer estimată la 70 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici