#Colectiv: Clubul Dinamo Bucureşti, mesaj de susţinere pentru victimele tragediei

Clubul Dinamo Bucureşti a transmis, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, un mesaj de susţinere pentru victimele tragediei din Colectiv, la un an de când 64 de persoane şi-au pierdut viaţa în clubul bucureştean.

169 afișări
Imaginea articolului #Colectiv: Clubul Dinamo Bucureşti, mesaj de susţinere pentru victimele tragediei

Clubul Dinamo Bucureşti, mesaj de susţinere pentru victimele tragediei din Colectiv (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

Suporterii dinamovişti prezenţi la meciul Dinamo - Astra Giurigu (2-2), disputat sâmbătă, 29 octombrie, au adus un omagiu victimelor din incendiul de la clubul Colectiv, scandând la începutul partidei "Colectiv" şi afişând un banner pe care era inscripţionat "A trecut un an şi niciun vinovat, fraţilor nu v-am uitat #Colectiv". Tot suporterii lui Dinamo au omagiat victimele tragediei din seara de 30 octombrie 2015, la două zile după cele întâmplate, la un meci cu FC Viitorul. Atunci, "ultraşii" lui Dinamo au afişat mai multe mesaje cu numele celor dispăruţi.

Acum, la un an distanţă, clubul dinamovist susţine un eveniment caritabil organizat de Asociatia Colectiv GTG 3010 şi Opportune PR: #3010 - "Heroes never die. Keep their spirit alive".

„La împlinirea unui an de la incendiul de la clubul Colectiv, FC Dinamo Bucureşti îşi exprimă incă o dată condoleanţele pentru famiile îndoliate, dar şi toate încurajările din lume pentru cei care au supravieţuit, pentru toţi cei care le-au fost alături şi ne sunt alături. Dinamo este o echipă care a trecut, la rândul ei, prin momente dramatice. Am învăţat în acele momente grele că trebuie să ne comportăm ca o echipă şi astfel să cinstim memoria celor plecaţi dintre noi”, este mesajul dinamoviştilor, transmis prin intermediul paginii de Facebok şi site-ului oficial al clubului.

Pe 30 octombrie 2015, formaţia rock Goodbye to Gravity îşi lansa cel de-a doilea album, "Mantras of War", printr-un concert în Colectiv. În urmă incendiului care a izbucnit în clubul bucureştean şi-au pierdut viaţă patru dintre cei cinci membri ai trupei, alături de jurnalişti şi fani. În afară celor 64 de tineri decedaţi, peste 160 de oameni au fost răniţi în incendiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici