Comisia de Apel a FIFA i-a ridicat suspendarea lui Lionel Messi

Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) a anulat, vineri, sancţiunea lui Lionel Messi, suspendat pentru patru meciuri internaţionale după injuriile aduse unui arbitru asistent la finalul partidei câştigate cu Chile, în martie, în preliminariile sud-americane pentru Campionatul Mondial din 2018.

314 afișări
Imaginea articolului Comisia de Apel a FIFA i-a ridicat suspendarea lui Lionel Messi

Comisia de Apel a FIFA i-a ridicat suspendarea lui Lionel Messi (Imagine: Hepta)

Această decizie a forului mondial vine ca urmare a unui apel depus de Federaţia Argentiniană de Fotbal.

"Comisia de Apel din cadrul FIFA a admis recursul depus de Federaţia Argentiniană de Fotbal, în numele jucătorului Lionel Messi, împotriva deciziei Comisiei de Disciplină, ridicând astfel sancţiunile impuse jucătorului.

Cu toate acestea, Comisia de Apel subliniază importanţa respectării arbitrilor, subliniind că acest principiu este esenţial în fotbal şi că orice comportament nesportiv nu este acceptat. Suspendarea lui Messi, intrată în vigoare pe 28 martie, precum şi amenda de 10.000 de franci elveţieni au fost retrase", se arată într-un comunicat al FIFA.

Căpitanul naţionalei Argentinei a fost suspendat pentru patru meciuri după ce a insultat un arbitru asistent, în timpul partidei câştigate, scor 1-0, pe teren propriu, cu Chile, pe 23 martie.

Lionel Messi, în vârstă de 29 de ani, ispăşise un singur meci, pe cel cu Bolivia, din 28 martie, pierdut de echipa sa, cu scorul de 2-0, în deplasare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici