Controverse în lumea tenisului. Sportivul sârb Novak Djokovic este ACUZAT de dopaj

Tenismenul sârb Novak Djokovic, locul 5 ATP, a declarat, în urmă cu o săptămână, că nu va mai evolua în acest sezon din cauza unor probleme medicale, însă o fostă jucătoare de tenis din Canada, Helene Pelletier (58 de ani, fostă nr. 405 WTA la dublu), vine cu o altă versiune în presa din Canada.

2598 afișări
Imaginea articolului Controverse în lumea tenisului. Sportivul sârb Novak Djokovic este ACUZAT de dopaj

Fosta jucătoare de tenis, Helene Pelletier, îl acuză pe sportivul sârb Novak Djokovic de dopaj

Pelletier comunică subtil faptul că tenismenul sârb ar fi fost depistat pozitiv şi că oficialii ATP şi WADA ar ascunde informaţiile.

"Spun doar ce se aude prin culise. Cei din tenis nu cred că braţul său are probleme. Desigur, e o boală cronică, una care îl face să sufere, dar sunt şi oameni care susţin că ar putea fi vorba de dopaj. Nu e confirmată informaţia, însă se pare că se doreşte protejarea lui, la fel cum în trecut s-a întâmplat cu Andre Agassi sau Martina Navratilova", a spus Helene Pelletier în presa din Montreal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici