Copos: Avem trei soluţii pentru postul de antrenor

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că are trei soluţii pentru postul de antrenor, precizând că până la orele 14-15.00 se va şti numele acestuia.

14 afișări
Imaginea articolului Copos: Avem trei soluţii pentru postul de antrenor

Copos: Avem trei soluţii pentru postul de antrenor (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Avem trei soluţii pentru postul de antrenor, din păcate nu avem aşa multe variante. Astăzi până la orele 14-15.00 vom avea un antrenor. Mă voi întâlni cu domnul Dinu Gheorghe şi vom stabili împreună numele noului antrenor", a spus Copos.

Oficialul grupării giuleştene a afirmat că şi-ar fi dorit să-l aducă pe tehnicianul portughez al formaţiei FC Braşov, Antonio Conceicao. "L-aş fi vrut pe Conceicao de la Braşov. Sincer vă spun că e un antrenor care s-ar potrivi la Rapid, dar, din păcate, el are de disputat o semifinală de Cupa României şi de ce nu chiar o finală. V-am spus, nu am luat încă nicio decizie, urmează să hotărâm până la orele14-15.00. La fel, o soluţie ar fi fost şi Gigi Mulţescu, uitaţi-vă ce echipă a făcut la Sportul cu jucători care nu au bani nici de cico", a precizat Copos.

Întrebat dacă Cosmin Contra şi Viorel Moldovan reprezintă soluţii pentru Rapid, Copos a răspuns: "Contra şi Moldovan sunt foşti mari jucători, cu o largă experienţă fotbalistică, nu pot să spun că sunt excluşi, rămâne să discutăm şi să luăm o hotărâre".

Tehnicianul Marius Şumudică a declarat, miercuri, că nu mai este antrenorul echipei Rapid şi că joi vor fi stabilitate cu exactitate datele rezilierii contractului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici