Copos: În vară s-a greşit imens că nu au fost aduşi atacanţi

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat joi agenţiei MEDIAFAX că la echipă s-au făcut greşeli imense în vară, când nu au fost transferaţi atacanţi, însă nu a dorit să precizeze pe cine consideră vinovat de aceste erori.

91 afișări
Imaginea articolului Copos: În vară s-a greşit imens că nu au fost aduşi atacanţi

George Copos (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"În vară s-a greşit profund, s-a greşit imens că nu au fost aduşi atacanţi. Au fost erori inimaginabile, nu vreau să vorbesc despre cine este vinovat. Dar în iarnă vă asigur că le voi repara eu pe toate", a afirmat Copos.

Oficialul giuleştean a precizat că pentru el scorul meciului Rapid-Hapoel Tel Aviv este 2-1, şi nu 1-3 cât a fost consemnat miercuri. "Asta e viaţa, este complicată în fotbal. M-am băgat, acum trebuie să-mi duc soarta. Jocul nu pot să spun că a suferit aseară. Rezultatul este cel care ne nemulţumeşte pe toţi. Pot spune chiar că jocul a fost bun. Au fost însă acele două mari greşeli, două greşeli penibile şi s-a rupt totul. Dacă nu erau ele, scorul era 2-1 pentru noi, pentru că am ratat şi acel penalti. Se vede că echipa este în creştere, am văzut asta şi sunt mulţumit de joc. În mintea mea, scorul de aseară a fost 2-1", a spus Copos.

El nu consideră că este nevoie de întâriri în compartimentul defensiv al echipei, după ce aceasta a primit nouă goluri în ultimele trei meciuri: "Sunt convins că Răzvan va administra corespunzător această problemă din defensivă. Nu cred că mai este nevoie de întăriri în acea zonă, îl avem pe Glauber, care este un superjucător, pe Oros, care este un superjucător, ce ne mai trebuie în apărare?", s-a întrebat Copos.

Totodată, George Copos a lăudat comportamentul galeriei giuleştene, admiţând că este normal ca fanii să îi huiduie pe fotbalişti dacă aceştia nu marchează. "Galeria s-a comportat excepţional, am toată consideraţia faţă de aceşti suporteri, de felul cum şi-au susţinut echipa pe frigul acela. Normal că mai apar şi nemulţumiri în rândul lor. Când te aştepţi să câştigi, când jocul merge, dar totuşi nu marchezi, apare această dezamăgire. Când ai soluţii atât de bune pe bancă şi sunt în teren unii care fac asemenea greşeli, e normal să apară frustrări în rândul suporterilor", a adăugat acţionarul.

Echipa Rapid Bucureşti a fost învinsă miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1 (3-1), de formaţia israeliană Hapoel Tel Aviv, într-un meci contând pentru Grupa C a Ligii Europa, din care formaţiile PSV Eindhoven şi Legia Varşovia sunt deja calificate în 16-imile competiţiei.

Galeria Rapidului nu a mai încurajat echipa în repriza a doua, iar în ultimele zece minute ale partidei i-a ironizat pe jucători scandând "Ole" la fiecare pasă reuşită. De asemenea, fanii au scandat ironic "Ole, ole, mulţumim, Rapidule" şi i-au huiduit şi fluierat pe jucătorii rapidişti, aşa cum s-a întâmplat şi la finalul meciului.

La meciul disputat pe Arena Naţională au asistat aproximativ 6.500 de spectatori.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici