Cosmin Contra a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu Petrolul Ploieşti

Antrenorul Cosmin Contra a semnat, luni, un contract valabil un an şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon, cu formaţia Petrolul Ploieşti.

227 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu Petrolul Ploieşti

Cosmin Contra a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu Petrolul Ploieşti (Imagine: Mircea Rosca / Mediafaxfoto)

"Începând de astăzi (n.r. - luni), Cosmin Contra este, oficial, noul antrenor principal al echipei noastre, semnând un angajament valabil pentru un an şi jumătate, cu clauză de prelungire pentru încă un sezon. Tânărul tehnician va debuta, mâine (n.r. - marţi), pe banca «lupilor», cu ocazia meciului cu FC Braşov, contând pentru optimile de finală ale Cupei României. FC Petrolul îi urează bun venit lui Cosmin Contra şi îi doreşte să obţină cât mai multe succese pe banca formaţiei noastre!", informează site-ul oficial al grupării prahovene.

Din staful tehnic al lui Cosmin Contra mai fac parte antrenorul secund Laurenţiu Roşu şi antrenorul cu portarii Florin Tene.

Noul tehnician va conduce primul antrenament al formaţiei ploieştene în această după-amiază.

Fostul internaţional Cosmin Contra a debutat ca antrenor la FC Timişoara, echipă pe care a condus-o 11 etape în sezonul 2010-2011 al Ligii I. A doua formaţie pe care a antrenat-o a fost Fuenlabrada, din a treia ligă spaniolă. Instalat la 23 iulie 2012, Contra a lăsat echipa iberică după zece etape pentru a prelua formaţia prahoveană.

Petrolul Ploieşti a rămas fără antrenor vineri seară, după victoria cu FC Braşov, scor 1-0, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I, Mircea Rednic plecând în Belgia şi semnând cu Standard Liege.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici