Cristiano Ronaldo a venit la antrenament cu noul Bentley de 164.000 £ după eliminarea din Cupa Ligii

  • Manchester United a fost eliminată la prima apariţie din sezon în Carabao Cup, învinsă cu 1-0 de West Ham United, Ronaldo nefiind cooptat în lot.
  • l a fost surprins a doua zi conducând un nou Bentley de lux, de 164.000 de lire sterline, în dimineaţa de după înfrângerea din Cupa Ligii.
776 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a venit la antrenament cu noul Bentley de 164.000 £ după eliminarea din Cupa Ligii

West Ham a obţinut o victorie cu 1-0 în faţa lui Man United pe Old Trafford, luându-şi astfel revanşa în faţa Diavolilor Roşii după înfrângerea cu 2-1 de pe London Stadium, cu câteva zile în urmă.

Ronaldo, care nu a jucat în acest meci, a putut fi văzut în tribune, vizibil frustrat în timp ce echipa lui irosea ocazie după ocazie. Starul portughez a asista neputincios la eşecul lui Man Utd, din turul al treilea al competiţiei.

După înfrângerea din meciul de cupă, Ronaldo a putut fi văzut a doua zi sosind la baza de antrenamente Carrington în super-maşina sa de 164.000 de lire sterline.

Bentley Flying Spur este vârful de lux al mărcii Bentley şi este doar una dintre numeroasele automobile pe care le deţine atacantul portughez.

Potrivit The Sun, Ronaldo s-a asigurat că orice proprietate în care se mută are spaţiu suficient pentru flota sa de maşini de lux, cu o valoare totală de 17 milioane de lire sterline.

Deşi costă de cinci ori mai mult decât salariul anual mediu din Marea Britanie, Bentley-ul lui Ronaldo este ieftin în comparaţie cu alte maşini din colecţia sa.

Ronaldo mai deţine un Ferrari Monza, evaluat la 1,4 milioane de lire sterline, un Bugatti Chiron de 2,15 milioane de lire sterline şi un Bugatti Veyron Grand Sport, de 1,7 milioane de lire sterline.

De asemenea, anul trecut, iubita sa, Georgina Rodriguez, i-a dăruit un Brabus G-Wagon, de 516.000 de lire sterline, superstarul portughez postând o imagine a maşinii pe reţelele sale de socializare.

Jucătorul în vârstă de 36 de ani a avut un start foarte bun la revenirea sa pe Old Trafford, după ce a semnat un contract pe doi ani cu Manchester United.

După ce şi-a finalizat mutarea în ultima zi a perioadei de transferuri, el a declarat: "Am o istorie fantastică cu acest club uimitor. Am fost aici la vârsta de 18 ani şi, bineînţeles, sunt atât de fericit să mă întorc acasă după 12 ani. Aşa că sunt foarte bucuros şi abia aştept să încep primul meu meci. Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o.”

"M-am mutat de la Juve acum la Manchester, este un nou capitol, sunt atât de fericit şi bucuros şi vreau să continui din nou, să fac istorie, să încerc să ajut Manchester să obţină rezultate mari, să câştige trofee."

Cu patru goluri în cele trei apariţii de până acum, Ronaldo este cel mai prolific atacant al lui United şi continuă să impresioneze în ciuda vârstei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici