Cristiano Ronaldo este primul fotbalist care a câştigat un miliard de dolari

  • Cristiano Ronaldo a câştigat 105 milioane de dolari în 2019
  • Atacantul portughez este primul fotbalist care a câştigat un miliard de euro
  • Tiger Woods, jucător de golf, şi pugilistul Floyd Mayweather au mai câştigat un miliard din dolari
370 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo este primul fotbalist care a câştigat un miliard de dolari

Cristiano Ronaldo este primul fotbalist care a câştigat un miliard de dolari

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător de fotbal care a câştigat un miliar de dolari. Atacantul portughez a încasat în 2019 105 milioane de dolari. Este pe locul 4 în top 100 cele mai bine plătite celebrităţi realizat de Forbes. Podiumul e ocupat de influenceriţa Kylie Jenner, de artistul Kanye West şi de tenismenul Roger Federer. Pe poziţia a cincea se află Messi, cu 104 milioane de dolari, câştigaţi anul trecut.

Cristiano Ronaldo a încasat din sport, în cei 17 ani de carieră, 650 de milioane de dolari. Portughezul mai are contract cu Juventus până în iunie 2022 şi va ajunge la suma de 765 de milioane de dolari. 

Jucătorul de golf Tiger Woods şi pugilistul Floyd Mayweather sunt singurii sportivi din lume care au mai depăşit pragul de un miliard din dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici