Cristiano Ronaldo, poreclit "copil plângăcios" de colegii din perioada junioratului

Cristiano Ronaldo, fotbalistul formaţiei spaniole Real Madrid, era poreclit "copil plângăcios" de către colegii din perioada junioratului, pe care portughezul l-a făcut în oraşul său natal, scrie Reuters.

772 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, poreclit "copil plângăcios" de colegii din perioada junioratului

Cristiano Ronaldo, poreclit "copil plângăcios" de colegii din perioada junioratului (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Ricardo Santos, fotbalist care a jucat alături de Ronaldo la formaţia portugheză CF Andorinha, în Madeira, a dezvăluit şi motivul pentru care Cristiano Ronaldo s-a ales cu această poreclă.

"Îi spuneam copil plângăcios pentru că, încă din copilărie, iubea să câştige, la fel de mult ca şi în prezent. Când echipa noastră pierdea sau când ceilalţi copii nu-i pasau mingea, începea să plângă", susţine Santos, citat de Reuters.

Dorinţa de victorie a lui Cristiano Ronaldo (32 de ani), dobândită încă din copilărie, l-au adus în postura de a câştiga patru Baloane de Aur, de a fi golgheterul all-time al Ligii Campionilor şi de a câştiga Campionatul European din 2016, găzduit de Franţa, cu naţionala Portugaliei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici