Cristina Neagu a fost declarată cea mai bună handbalistă din lume în anul 2015

Federaţia Internaţională de Handbal (IHF) a anunţat astăzi numele celei mai valoroase jucătoare din lume în anul 2015. Sportiva din România, Cristina Neagu, a câştigat acest titlu pentru a doua oară în carieră, după cea din 2010.

750 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu a fost declarată cea mai bună handbalistă din lume în anul 2015

Cristina Neagu a fost declarată cea mai bună handbalistă din lume în anul 2015 (Imagine Cosmin Motei / Mediafax Foto)

În 2015 Cristina Neagu a cucerit trofeul Ligii Campionilor cu echipa sa de club Budućnost Podgorica şi s-a calificat la Campionatul Mondial din 2015 cu echipa naţională a României, acolo unde a câştigat medalia de bronz.

“Sunt mândru de performanţa Cristinei şi sunt convins că o naţiune întreagă va fi alături de ea şi de coechipierele ei în luna august, la Jocurile Olimpice de la Rio, unde echipa naţională de handbal feminin va reprezenta sporturile de echipă din România”, a declarat Alexandru Dedu, Preşedintele F.R.H.

Celelalte jucătoare nominalizate la titlul de jucătoarea lumii anului 2015 au fost:

Heidi Loke, Norvegia

Nora Mørk, Norvegia

Cornelia Nycke Groot, Olanda

Karolina Kudlacz-Gloc, Polonia

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici