Dacian Varga şi-a reziliat contractul cu ASA Târgu Mureş

Mijlocaşul Dacian Varga, în vârstă de 30 de ani, şi-a reziliat de comun acord contractul cu ASA Târgu Mureş, a anunţat, luni, gruparea ardeleană pe site-ul oficial.

196 afișări
Imaginea articolului Dacian Varga şi-a reziliat contractul cu ASA Târgu Mureş

Dacian Varga şi-a reziliat contractul cu ASA Târgu Mureş (Foto: Victor Ciupuliga / Mediafax Foto)

"Clubul ASA Târgu Mureş şi jucătorul Dacian Varga au decis, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi, începând cu data de astăzi. ASA Târgu Mureş îi urează mult succes lui Dacian Varga la viitoarea formaţie", se menţionează pe site-ul citat.

În schimb, conducerea grupării ardelene a anunţat că în zilele următoare vor fi aduşi "trei-patru jucători care se vor alătura lotului pregătit de Vasile Miriuţă".

Fotbalistul Dacian Varga semnase, la 17 iunie, un contract cu formaţia ASA Târgu Mureş din postura de jucător liber.

În ultima perioadă, mai mulţi jucători şi antrenorul Dan Petrescu au părăsit ASA Târgu Mureş din cauza problemelor apărute la clubul ardelean, ale cărui conturi au fost blocate în urma unei anchete a DNA.

Conducerea grupării ASA Târgu Mureş i-a anunţat, la 6 iulie, pe jucătorii din lot şi componenţii stafului tehnic că autorităţile au blocat, temporar, conturile clubului în urma controlului ce a avut loc în perioada 2014-2015, la sediul asociaţiei. Măsura blocării conturilor a fost contestată de club în instanţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici