Dan Petrescu: Nu sunt magician, lumea trebuie să aibă răbdare

Noul antrenor al echipei Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, a declarat că nu este un magician și lumea trebuie să aibă răbdare pentru a vedea performanțe, asigurând că va munci 24 de ore din 24 pentru a-şi atinge obiectivele, informează publicația rusă Komsomolskaia Pravda.

30 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Nu sunt magician, lumea trebuie să aibă răbdare

Dan Petrescu: Nu sunt magician, lumea trebuie să aibă răbdare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mulţumesc conducerii clubului că are încredere în mine. Au fost nişte zile dificile pentru mine, a trebuit să mă despart de fostul meu club, unde am muncit trei ani. Nu e uşor deloc. Dintre toate ofertele, am ales-o pe cea mai serioasă. Îmi place când totul este limpede, organizat și la obiect, când există un plan amănunțit de dezvoltare, cum e aici. Nu am venit la Kuban pentru frumuseţea locurilor. Am stat la Londra cinci ani și n-am văzut decât stadionul. După ce m-am lăsat am apucat să văd atracţiile turistice. Vă asigur că voi lucra şapte zile pe săptămână şi 24 de ore pe zi. Nu sunt magician, dar credeţi-mă, voi oferi toate cunoştinţele şi experienţa mea", a spus Petrescu.

Dan Petrescu a afirmat că va încerca să înveţe cât mai repede şi limba rusă.

"N-am venit la Kuban să stau un an şi să plec. Voi da tot ce am mai bun şi sper ca în trei ani, maximum cinci, echipa se va lupta în cupele europene. Trebuie să avem răbdare, să facem pas cu pas. Mai întâi trebuie să promovăm în prima ligă, să rămânem acolo, apoi să devenim mai puternici, iar în al treilea an să terminăm pe un loc de cupă europeană. Voi lucra cu jucători ruşi în majoritate, mai ales în prima ligă există o limită de străini", a comentat el.

Preşedintele grupării Kuban, în acelaşi timp guvernatorul regiunii Krasnodar, Alexander Tkacev, a declarat că una dintre condiţiile puse de Dan Petrescu a fost să lucreze cu jucători tineri, de perspectivă. "Dan Petrescu va dezvolta acest sector, va promova mulţi tineri", a spus Tkacev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici