Daniel Ricciardo a câştigat Marele Premiu de Formula 1 din Azerbaidjan

Pilotul australian Daniel Ricciardo, de la Red Bull, a câştigat, duminică, Marele Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului, terminând cursa de la Baku în două ore, trei minute, 55 de secunde şi 570 de sutimi.

615 afișări
Imaginea articolului Daniel Ricciardo a câştigat Marele Premiu de Formula 1 din Azerbaidjan

Daniel Ricciardo a câştigat Marele Premiu de Formula 1 din Azerbaidjan

Podiumul a fost completat de către Valtteri Bottas, de la Mercedes Petronas, care a terminat cursa la 3.904 în spatele liderului surpriză şi Lance Stroll, un puşti de 18 ani de la Williams, care s-a plasat la 4.009 în spatele lui Ricciardo. Stroll şi Bottas s-au luptat la foto-finish pentru poziţia secundă.

Lewis Hamilton, plecat din pole-position, a terminat cursa pe locul cinci, la 6.188 în spatele lui Ricciardo, în timp ce Sebastian Vettel de la Ferrari a încheiat pe locul patru, cu 5.976 mai în spate faţă de lider, reuşind cel mai rapid tur al cursei într-un timp de 1:43.441. Kimi Raikkonen (Ferrari), Sergio Perez (Force India), Felipe Massa (Williams), Nico Hulkenberg (Renault), Max Verstappen (Red Bull), Daniil Kvyat (Toro Rosso) şi Jolyon Palmer (Renault) au abandonat în urma unui incident pe pistă.

În urma acestui rezultat, Sebastian Vettel (Ferrari) rămâne liderul clasamentului piloţilor, cu 153 de puncte, în timp ce Lewis Hamilton (Mercedes) se află pe locul secund, cu 139 de puncte, iar Valtteri Bottas (Mercedes) completează podiumul, cu 111 puncte. Daniel Ricciardo (Red Bull), câştigătorul cursei de la Baku, a urcat pe locul patru, cu 92 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici