Daniil Medvedev câştigă turneul de la Dubai

Daniil Medvedev a câştigat turneul ATP de la Dubai după ce l-a învins pe compatritoul său, Andrei Rublev, scor 6-2, 6-2.

349 afișări
Imaginea articolului Daniil Medvedev câştigă turneul de la Dubai

Daniil Medvedev a completat un hat-trick în circuitul ATP sâmbătă, când a trecut cu 6-2, 6-2 de Andrey Rublev şi a câştigat turneul ATP de la Dubai, potrivit ATP Tour.

Al treilea favorit, care l-a învins în semifinale pe Novak Djokovic, a avut o prestaţie consistentă pe parcursul celor 68 de minute ale confruntării, extinzându-şi seria de victorii la 14 meciuri.

După ce a ridicat trofee la Rotterdam şi Doha în februarie, Medvedev este al treilea jucător care câştigă trei titluri în tot atâtea săptămâni din 2021, alăturându-se lui Casper Ruud (iulie 2021) şi Felix Auger-Aliassime (octombrie 2022).

„Este uimitor, deoarece la începutul anului nu a fost perfect. În tenis, când nu câştigi meciuri, ai îndoieli. Acum mă simt mai bine”, a declarat Medvedev. „Am fost foarte mulţumit de aceste trei săptămâni şi abia le aştept pe următoarele”.

Forma puternică pe hard a jucătorului de 27 de ani l-a ridicat pe locul 6 în clasamentul ATP, depăşindu-l pe Rublev, care a coborât pe locul 7.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici