Denisov: Hulk nu este Messi, nu merită un salariu atât de mare

Mijlocaşul formaţiei Zenit Sankt Petersburg, Igor Denisov, trimis la echipa a doua, a declarat că atacantul brazilian Hulk nu merită un salariu atât de mare, deoarece nu este Lionel Messi

301 afișări
Imaginea articolului Denisov: Hulk nu este Messi, nu merită un salariu atât de mare

Denisov: Hulk nu este Messi, nu merită un salariu atât de mare (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Aş putea înţelege dacă i-am fi transferat pe Messi sau Iniesta - ei nu au preţ. Da, noi am cumpărat jucători buni care vor să ajute Zenit. Dar sunt ei mult mai buni ca celelalte vedete ale chipei pentru a merita să fie plătiţi de trei ori mai bine?", a declarat Denisov.

Hulk şi Axel Witsel au fost achiziţionaţi la începutul lunii septembrie prin intermediul sponsorului Gazprom, care a cheltuit aproape 100 de milioane de euro.

Denisov şi atacantul Alexander Kerzhakov au fost trimişi la echipa a doua, după ce au refuzat să se antreneze şi să joace, în semn de protest faţă de salariile lui Hulk Witsel.

Hulk câştigă 6,5 milioane de euro pe an, iar Witsel aproape trei milioane de euro pe an.

"Zenit are o echipă formată din mari jucători, care au câştigat cel puţin la fel de multe titluri ca şi cei doi jucători", a declarat Denisov, format la Zenit, alături de care a câştigat Liga Europa în 2008.

Potrivit presei ruse, Kerzhakov şi Denisov sunt susţinuţi de portarul Viaceslav Malafeiev şi mijlocaşii Vladimir Bistrov şi Alexander Aniukov.

Zenit a dat publicităţii un comunicat în care susţine că Denisov a avut un "comportament lipsit de profesionalism" şi i-a reamintit că mai are încă trei ani de contract, având un salariu foarte ridicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici