Detalii despre firma ai cărei bodyguarzi au agresat o jurnalistă de la Pro TV şi alţi reporteri de la Prosport

Angajaţii firmei SAS Security SRL au agresat luni, la Skopje, reporterii ProSport şi ProTV. Firma de pază aparţine unor cetăţeni tunisieni.

362 afișări
Imaginea articolului Detalii despre firma ai cărei bodyguarzi au agresat o jurnalistă de la Pro TV şi alţi reporteri de la Prosport

Detalii despre firma ai cărei bodyguarzi au agresat o jurnalistă de la Pro TV şi alţi reporteri de la Prosport

Firma SAS Security SRL, ai cărei angajaţi au agresat reporterii ProSport şi ProTV, este deţinută de catre Kahlaoui Anis, cetăţean tunisian - acţionar majoritar 98,1%- şi Rahmani Mouine, cu aceeaşi cetăţenie, scrie gandul.info.

Firma în cauză, cu sediul în sectorul 4 al Capitalei, este în prezent în faliment.

Kahlaoui Anis este acţionar şi administrator în 62 de companii din Romania, unele intrate in insolvenţă. Kahlaoui Anis este acţionar al unei companii pe care procurorii au pus sechestru. Este vorba de un dosar DIICOT în care pe acţiunile companiei TEX INVEST MILLENIUM SRL s-a dispus sechestru în 2012. La această companie, Kahlaoui Anis este acţionar cu 25% si administrator.

Luni după-amiază, la Skopje, reporterii ProSport şi ProTV au fost agresaţi de bodyguarzii care însoţesc lotul Stelei şi de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, înainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor. Stoica şi unul dintre agenţi i-au smuls din mâini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tănăsescu şi au şters imagini de pe acesta. Stoica le-a cerut jurnaliştilor să părăsească arena şi a proferat injurii la adresa lor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici