Dinamo anunţă că meciul cu Gloria va avea loc în "Ştefan cel Mare"

FC Dinamo a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că partida cu Gloria Bistriţa, contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, se va disputa, vineri, de la ora 21.30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare şi nu pe Arena Naţională, aşa cum era programată iniţial.

182 afișări
Imaginea articolului Dinamo anunţă că meciul cu Gloria va avea loc în "Ştefan cel Mare"

Dinamo anunţă că meciul cu Gloria va avea loc în "Ştefan cel Mare" (Imagine: Diana Stoica . MEdiafaxFoto

"Meciul FC Dinamo Bucureşti - ACF Gloria Bistriţa (Liga I, Editia 2012-2013, Etapa a XII-a), programat iniţial pe Arena Naţională, vineri, 19 octombrie 2012, la ora 21.30, nu se va desfăşura pe cea mai mare arenă a ţării din cauza unor defecţiuni tehnice, comunicate de administraţia stadionului, care au generat o situaţie de forţă majoră", se arată în comunicatul citat

Potrivit sursei citate, Dinamo cere înţelegere din partea tuturor suporterilor şi anunţă că biletele vândute pentru meciul cu Gloria Bistriţa, în regim nominal sau prin pachete speciale, sunt valabile la partida din "Ştefan cel Mare".

Totodată, o casă de bilete a Stadionului Dinamo va sta la dispoziţia spectatorilor care doresc să returneze biletele achiziţionate pentru meciul cu Gloria Bistriţa.

Cu puţin timp înainte de publicarea comunicatului FC Dinamo, secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, declarase, agenţiei MEDIAFAX, că în cursul dimineţii de vineri se va decide dacă partida Dinamo-Gloria Bistriţa se va putea disputa pe Arena Naţională, deoarece un motor care deplasează "cubul" pe verticală s-a defectat cu ocazia mitingului USL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici