Dinamo susţine că nu are datorii faţă de Cosmin Moţi. "Fotbalistul are datorii faţă de Dinamo din punct de vedere sportiv"

FC Dinamo precizează într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului că nu are restanţe financiare faţă de fostul său jucător Cosmin Moţi, transferat în această vară la Ludogoreţ Razgrad, considerând însă că fotbalistul are datorii de ordin sportiv faţă de echipa "alb-roşie".

187 afișări
Imaginea articolului Dinamo susţine că nu are datorii faţă de Cosmin Moţi. "Fotbalistul are datorii faţă de Dinamo din punct de vedere sportiv"

Dinamo susţine că nu are datorii faţă de Cosmin Moţi. "Fotbalistul are datorii faţă de Dinamo din punct de vedere sportiv" (Imagine: Andreea Alexandru / MediafaxFoto)

"FC Dinamo Bucureşti precizează prin intermediul site-ului oficial că nu are restanţe financiare faţă de fostul jucător Cosmin Moti, transferat definitiv în această vară la PFC Ludogoreţ Razgrad. «Jucătorul Cosmin Moţi nu mai are nici o pretenţie financiară sau de altă natură faţă de club şi nici clubul faţă de jucător», conform articolului V din Acordul de Transfer nr. 145, încheiat în data de 27.06.2012 cu PFC Ludogorets. FC Dinamo Bucureşti nu-i poate cenzura lui Cosmin Moţi dreptul de a-şi scrie memorii, dar consideră că fostul jucător dinamovist are datorii, din punct de vedere sportiv, faţă de clubul din Ştefan cel Mare", se arată în comunicatul clubului dinamovist.

Fotbalistul Cosmin Moţi a declarat în urmă cu două zile, într-un interviu pentru Prosport, că gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare mai are restanţe salariale faţă de el: "Şefii de acolo au în continuare restanţe salariale şi la mine. Mai am de primit bani pe lunile aprilie, mai şi iunie, iar dacă nu-mi vor rezolva cât mai repede aceste probleme, atunci voi depune memoriu. Să ştii că am mai lăsat şi eu de la mine, dar până la urmă este munca mea şi nu vreau să mai aştept la infinit".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici