Dirk Kuyt: Tremur tot şi plâng, nu pot continua astfel

Fotbalistul olandez al echipei Fenerbahce, Dirk Kuyt, care nu s-a aflat alături de colegii săi în autocar în momentul atacului de sâmbătă seară, a declarat că a fost extrem de afectat de ceea ce s-a întâmplat şi că nu mai poate continua în aceste condiţii, informează fanatik.com.tr.

255 afișări
Imaginea articolului Dirk Kuyt: Tremur tot şi plâng, nu pot continua astfel

Dirk Kuyt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kuyt nu a făcut parte din lotul echipei Fenerbahce pentru meciul cu Caykur Rizespor, fiind accidentat.

"Încă tremur tot. Abia stau în picioare. Vreau să fiu calm, să nu mă gândesc la lucruri rele, dar plâng şi nu mă pot opri. Nu pot continua astfel", a spus Kuyt pentru jurnalul turc Fanatik.

Primul care l-a sunat pe Kuyt după atacul de sâmbătă pentru a afla care este starea jucătorilor de la Fenerbahce şi a-şi manifesta susţinerea a fost Wesley Sneijder, de la Galatasaray.

Potrivit cotidianului Bugun, guvernatorul provinciei Trabzon, Abdil Celil Oz, a declarat este foarte posibil ca arma folosită la atacul de sâmbătă să fi fost una de vânătoare.

Autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de armă, sâmbătă seară, în timpul deplasării formaţiei turce la Trabzon, după meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, şoferul vehiculului fiind rănit la cap.

Traficul a fost blocat pe autostrada ce leagă oraşele Rize şi Trabzon pentru mai mult timp după incident, iar echipa Fenerbahce s-a deplasat la aeroportul din Trabzon cu un vehicul blindat.

Echipa Fenerbahce a învins sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 5-1, echipa Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici